Wat is duurzaam vlees?

Scharrelvlees en biologisch vlees

Scharrelvlees en biologisch vlees zijn duurzaam. Het belangrijkste kenmerk van beide is dat het welzijn van de dieren voorop staat. Zo hebben ze voldoende ruimte om binnen én buiten te kunnen leven. Daarnaast worden jonge dieren niet bij hun moeder weggehaald en vinden alle medische ingrepen plaats onder verdoving. Duurzaam vlees is te herkennen aan een keurmerk.

Gezond en smaakvol

Het vlees dat Bon Vivant levert is van hoogstaande kwaliteit en dus erg lekker. Het is steviger en malser omdat de dieren voldoende tijd en ruimte hebben om te groeien. Er zijn bovendien geen antibiotica of groeibevorderaars toegevoegd aan het voer. Zo bent u verzekerd van een smaakvol en gezond stukje vlees.

Omega 3 en 6

Onze veehouders voegen lijnzaad toe aan de voeding voor de dieren. Hierdoor bevat het vlees de belangrijke voedingsstoffen Omega 3 en 6. Ons lichaam heeft deze vetzuren nodig maar kan deze niet zelf aanmaken. Omega 3 werkt ontstekingsremmend en heeft een positief effect op hart- en bloedvaten. Omega 6 of linolzuur versterkt het lichamelijke afweersysteem.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

 

Jos Bolk Vleesvee Ons bedrijf is gelegen in de driedorpenpolder in Aerdt. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van rundvlees in samenhang met natuurbeheer met aandacht voor dierenwelzijn. Wij leveren eerlijk rundvlees voor slagers en particulieren. Wij zijn "Scharrelrund" gecertificeerd door... Meer informatie
Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd.